keskiviikko 8. toukokuuta 2013

Vapaailta

Parvekkella viinilasi seurassani tuli kateltua tuota Perigaton ikkunaa miettien kuinka onnekas olen just nyt. Pitää muuten kysyä Itellalta saanko maalata niiden boksiin garagen nimen. Muistui mieleen myös Barcelonan ajat. Meidän naapurissa oli ziljoona pikku kauppaa joista sai aina ystävällistä ja osaavaa palvelua. Sunnuntaiaamuisin parhautta oli, ku toinen lähti koiran kanssa ulos ja osti croisantteja ja muita aamupalatarpeita ja toinen jäi keittämään kahvia ja kattamaan pöytää. Vastapäätä taloamme oli kaksi autotallia, toisessa oli hedelmiä ja toisessa vihanneksi, tuotteet tuoreita ja naurettavan halpoja. Suomessa moinen ei olisi mahdollista -?
Perigaton kanssa oon joutunut miettimään kuinka luikerrella byrokratian ja säännösten viidakossa. Pysyn vapaana taiteilijana. GGPG edistää taidetta ja kulttuuria eikä pyri taloudelliseen voittoon. Avajaisiinkaan en voi mainostaa yleisillä foorumeilla. Kaikki tulevat avajaiset ovat yksityistilaisuuksia, että laittakaa itsenne postituslistalle, jos avajaisiin kutsun haluatte. Jos bileet eivät ole yksityiset, esimerkiksi musiikki sirkusesityksessä on mahdoton ilman Teostomaksuja ( ei niinden maksaminen niin paha ole, vaan se säätäminen ), toisekseen en voisi tarjoilla viiniä + mitä lie asioita joista en ole vielä selvillä. En siis tulee ilmoittamaan avajaisista esim. fb:ssä, vaan kutsut tulevat yksityisviesteissä.
Kuitenkin olen äärettömän onnellinen tästä projektista. Miulla ei ole mitään menetettävää. Ei taloudellista tai muutakaan riskiä.
Kesägalleria autotallissa voi toimia Suomessa. Jos elettäisiin toisilla leveysasteilla, voisi se toimia läpi vuoden. Toisaalta talvi on hiljaiseloa ja töiden tekemistä varten. Kaikki 4 vuodenaikaa ovat ihania ja tekevät vuosista "vähemmän tylsiä".


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti