perjantai 10. toukokuuta 2013

Perjantai-illan fiilistelyä

Tänään oon lähetellyt Halmeen Johannan tekemiä kutsuja, joista tuli varsin hienoja. Kaikki tiedostot ja emailosoitteet on vaan niin hujanhajan, eikä koskaan tunnu riittävän aikaa niitä järjestää. Toivottavasti sain kutsut perille. Jokatapauksessa avajaiset on perjantaina 17.5. klo 17 Tulkaa juhlimaan miun kanssa!

Käväsin äsken tallissa lakaisemassa ja kohdentamassa valoja Kingston Wallia kuunnellen. Ulkona on kesäisen utuinen ilma. Alkuillasta ukosti ja satoi saatanasti -selvä kesän merkki!

Jätesäkki, maalipurkki ym. on siirretty kuvasta ulos, ja hyvältä näyttää.



Enää ne olennaiset, eli korut puuttuu! En tiedä tuleeko rakenteiden rytmitys olemaan toi. Alusta alkaen tuo on ollut SE asetelma ja siitä on vaikea päästä pois. Avajaisiin laitan melko niukan kattauksen, nähtävästi vain kahden sarjan töitä. Nyt kun saan itse määrätä ja muokata tilaa vapaasti, voi myöhemmin tarjolle tulla muitakin juttuja, harkiten.

Tänään olisi kaikenlaista musiikkitarjontaa kaupungilla. Oon pistänyt kaikki täpäkät tähän prokkikseen, et ei ole varoja kylille mennä. Parempi vaan kuvailla Perigatoa ja fiilistellä hyvillä mielin.

2 kommenttia:

  1. Häkellyttävän upeen oot tosta saanu!
    Oottelen mielenkiinnolla perjantaita :)

    VastaaPoista
  2. Kiva nähdä siutakin perjantaina, Ritu!

    VastaaPoista